Červená řepa (20%) + jablko (80%)

Vyprodáno

Šťáva z červené řepy má spoustu léčivých účinků: Obsahuje významné množství draslíku a železa, dále sodík, vápník, hořčík, křemík, selen, měď, fluor, kobalt, vanad, lithium, jód, cesium a rubidium - vše v optimálních dávkách. Řepa obsahuje vitamíny skupiny B (kyselinu listovou, cholin), vitamin H (biotin) a provitamin A, méně vitamín C, flavonoidy, temně rudý betain ( po konzumaci řepy způsobuje neškodné zbarvení moči do červena, strhává s sebou toxiny, je antioxidant), organické kyseliny - jablečnou, vinnou, šťavelovou a citrónovou, vlákninu pektin (stimuluje peristaltiku střev a čistí je od jedovatých usazenin), aminokyseliny (asparagin, glutamin - pro metabolismus mozku), cyklické deriváty aminokyselin - betakyaniny (betanin), betalainy, triterpenoidní saponiny látky glykosidické povahy, které ve vodě pění. Velmi důležitý je obsah antokyanových barviv (protinádorový účinek).

Zvolte si variantu:

Cena od 110,00 Kč